4. mai 2019

Jeg undrer

Da sto pizzaen på bordet igjen. Det er fast kost hos oss på lørdager. Ukas høydepunkt. Vi lager den selv, bunn og fyll. Den smaker fortryllende.
Jeg husker smaken så vidt. Det er lenge siden jeg har spist pizza nå. Jeg klarer ikke lenger. Dette gjelder jo ikke bare pizza, det gjelder det meste av mat. Alt som må tygges, drikke også. Jeg sitter igjen med suppe uten biter, moset potet og litt tykk drikke. Jeg får selvfølgelig sondemat, jeg blir god og mett. For de fleste er vel dette ganske håpløst å høre om, men det er greit. Det er greit for meg å ikke spise. Jeg sitter sammen med de andre som spiser, vi koser oss likevel. Tenker ikke så mye på det. Det er rart hvordan vi mennesker omstiller oss når vi må. Hvordan sykdom endrer måten vi tenker på. Hvor sterk man er, samtidig som man er svak. Dette undrer jeg veldig på ❤️

Disse liljekonvallene fikk jeg av pappa og Gerd i dag.
De lukter nydelig. 

4 kommentarer:

 1. Balansen mellom sterk og svak er ikke alltid lett å forstå. Men ordene dine treffer hjertet mitt Gro og viser hvor fantastisk hjernen vår tilpasser seg vanskelige kår og lar gleden slippe til. Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er godt det er sånn at vi leter etter gleden uansett hvordan vi har det, men det forundrer meg. Klem til deg ❤️

   Slett
 2. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett