24. oktober 2018

Jeg ble så glad


I forrige uke skrev jeg mitt første blogginnlegg. Det var så godt å få satt ord på hvordan livet er blitt snudd på hodet. Jeg ble brått revet ut av arbeidslivet, fra butikken, kollegaer og venner. Det ble helt stille fra min kant. I nesten et år.
Etter blogginnlegget forrige uke, fikk jeg utrolig mange tilbakemeldinger. Folk som brydde seg og som ønsket meg alt godt. Det ville nesten ingen ende ta. Jeg vil takke hver og en av dere som sendte meg noen ord eller et ❤️ Det varmer mer enn dere vet.
Noen har sendt meg en melding, noen har vinket til meg og noen har kommet bort og gitt meg en klem. Jeg blir så glad av det.
Det er ikke lett, jeg vet det. Å gå bort til en som har als, og som ikke snakker. Det blir et annerledes møte.
Takk for at dere gjør det likevel ❤️


4 kommentarer:

 1. Åhh Du er et flott menneske Gro, tenker masse på deg <3 En god klem fra meg til deg
  Cornelia

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
  (1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.

  SvarSlett